Shopping Cart

Niciun produs în coș

 

Procedura de Comandă

Clienții pot comanda produse de pe www.domeniileblaga.ro fie online, cu ajutorul Coșului de Cumpărături, fie prin e-mail, telefon sau fax. Comanda se consideră valabilă numai dupa ce domeniileblaga.ro confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferință în aceeași zi în care a fost plasată până la ora 16:00 sau telefonic, în intervalul orar 09:00 – 16:00. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin e-mail confirmarea livrării coletului.

Comenzile introduse în aceeași zi către aceeași destinație de către aceeași persoană, sau de pe aceeași adresă de IP, se cumulează automat într-o singură comandă pentru care se emite o singură factura/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singură dată la comanda cumulată.

Denunțarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă domeniileblaga.ro întârzie livrarea, cu excepția situațiilor de forță majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunțarea unilaterală trebuie formulată în scris și expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Modalitati de plata

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. a) online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  2. b) plata prin OP/depunere in cont.
  3. c) ramburs la primirea comenzii.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare) Domeniile blaga S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita o plata in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

In situatia in care plata nu se efectueaza de catre client, comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. In cazul acesta, domeniileblaga.ro va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

 

Modalitati de livrare

  1. a) livrare prin curier rapid

Orarul standard al curierului de livrare a produselor este de Luni pana Vineri.

Returnarea produselor

Domeniileblaga.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. Domeniileblaga.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, domeniileblaga.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este:

Important:

Returile nu se vor expedia niciodata de catre client catre Domeniile Blaga S.R.L cu plata ramburs.

Dreptul de autor

Continutul site-ului web www.domeniileblaga.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea Domeniile Blaga si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al domeniileblaga.ro.

Accesul online al utilizatorilor

Domeniile Blaga nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web www.domeniileblaga.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale domeniileblaga.ro.

Limitarea raspunderii

Domeniileblaga.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.domeniileblaga.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online ( ambalaj, aspect, format etc.). De asemenea, domeniileblaga.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, domeniileblaga.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Preturile de pe www.domeniileblaga.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre domeniileblaga.ro.

In cazul in care domeniileblaga.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (acesta nu este gasit la adresa mentionata sau nu poate fi contactat, etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la domeniileblaga.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe domeniileblaga.ro in zilele de Vineri dupa ora 17:00 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

Domeniileblaga.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate domeniileblaga.ro, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continand informatii diverse legate strict de domeniileblaga.ro. In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date domeniileblaga.ro la cererea scrisa a clientului.

Forta majora si legea aplicabila

Atat clientul cat si domeniileblaga.ro nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

Prezentul contract este supus legii romane.

Drepturi

Domeniileblaga.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC DOMENIILE BLAGA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre domeniileblaga.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Magazinul nostru online se află in testare. Prețurile nu sunt reale și nicio comandă online nu va fi onorată. Mulțumim. Refuză