TERMENI SI CONDITII DOMENIILE BLAGA

PREAMBUL:

Site-ul www.domeniileblaga.ro este proprietatea societății SC DOMENIILE BLAGA SRL, cu sediul social în Sat Fințești, nr. 435, Comuna Năeni, Jud. Buzău, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J10/365/2010 si avand CUI RO26081505. Prin accesarea site-ului www.domeniileblaga.ro si achizitionarea produselor noastre, dumneavoastra va dati acordul in ceea ce priveste termenii si conditiile, motiv pentru care recomandam citirea acestei sectiuni.

DEFINITII:

Vânzătorul este societatea SC Domeniile Blaga SRL, având sediul social în Sat Fințești, nr. 435, Comuna Năeni, Jud. Buzău, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J10/365/2010, CUI RO26081505. Cumpărătorul este o persoana fizică sau juridică ce lanseaza o Comandă. Utilizator este o persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.domeniileblaga.ro indiferent de scop. Membru este utilizatorul site-ului www.domeniileblaga.ro care s-a inregistrat pentru a se bucura de beneficiile oferite de acesta optiune. Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de Vânzator, Cumpărătorului. Comandă – un document electronic sau scris prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord cu obtinerea acestor Bunuri si Servicii, dar și cu plata acestora. Prin înregistrarea unei comenzi electronice (pe e-mail, telefonic sau direct pe site), Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vânzătorul își desfasoara operațiunile.

TERMENI SI CONDITII:

Din motive justificate (ex: epuizarea stocurilor), Vânzătorul SC DOMENIILE BLAGA SRL își rezervă dreptul de a aduce modificări cantității de Bunuri și Servicii din Comandă. În astfel de situații Vânzătorul va anunța Cumpărătorul telefonic sau prin e-mail modificarile inainte de intocmirea documentelor fiscale. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul confirmării Comenzii de către Vânzător. O comanda neconfirmată nu are valoarea unui Contract. Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului. Pentru a putea fi membru www.domeniileblaga.ro va rugam sa completati formularul de inregistrare prin oferirea unor date complete si exacte. In situatia in care informatiile furnizate de dumneavoastra sunt incomplete si nu coincid cu realitatea , SC DOMENIILE BLAGA SRL are dreptul de a suspenda temporar sau de a desfiinta contul dumneavoastra de pe site-ul www.domeniileblaga.ro. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. In cazul in care aveti orice fel de nelamuriri sau precizari cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare sau doriti mai multe informatii cu privire la acestia nu ezitati sa ne contactati prin una din metodele puse la dispozitie: telefon, email. Tel: +40 724 277 010 , +40 722 326 983 E-mail: info@domeniileblaga.ro , domeniileblaga@gmail.com

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul are dreptul de a modifica informațiile prezentate pe Site(preturile, ofertele, situatia stocurilor, detaliile si imaginile produselor prezentate pe site), fără vreo notificare prealabilă. Vanzatorul are dreptul de a refuza procesarea unei comenzi, dar are obligatia de a preciza motivele pentru care este refuzata comanda. Vânzătorul are dreptul de a nu admite pe Site comentarii sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are obligația de a onora Comanda confirmată prin livrarea Bunurilor și Serviciilor comandate. Vânzătorul se angajeaza să asigure o ambalare corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor, asigurând și transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzătorul poate subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Comunicarea cu SC DOMENIILE BLAGA SRL se face prin adresele menționate la secțiunea „contact” de pe site ul www.domeniileblaga.ro.

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

Pentru a putea cumpăra de pe www.domeniileblaga.ro, Cumpărătorul trebuie să introducă datele pe www.domeniileblaga.ro. Prin utilizarea serviciului, Cumpărătorul declară că va furniza informații reale, corecte, actuale și complete. Pe baza acestor informatii Vânzătorul de a emite documente fiscale corecte și va putea asigura o livrare a Bunurilor și Serviciilor comandate. Atunci cand Vânzătorul consideră că această obligație a fost încălcată, își rezervă dreptul de a bloca accesul Cumpărătorului la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare. Cumpărătorul are dreptul la livrarea Bunurilor și Serviciilor comandate, conform specificațiilor cuprinse în Comandă. Cumpărătorul are dreptul de a modifica și șterge Contul creat . Cumpărătorul are obligația de a nu transmite datele de identificare ale contului, în special parola către terțe persoane. O asemenea divulgare este făcută pe propria responsabilitate. Cumpărătorul are obligația de a verifica toate caracteristicile sau orice alte neclaritati legate de Bunurilor și Serviciilor inainte de înregistrarea unei Comenzi,. Cumpărătorul are obligația de achitare a contravalorii Bunurilor și Serviciilor comandate.

DREPTURILE DE AUTOR

Continutul site-ului www.domeniileblaga.ro inclusiv texte, imagini, elemente de grafică și orice alte date, este proprietatea Vânzătorului si este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea acestor date fără a avea acordul scris al www.domeniileblaga.ro se pedepsește conform legilor în vigoare. Descarcarea materialelor de pe site-ul www.domeniileblaga.ro se face doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală Cumpărătorul sau orice persoană interesată poate folosi adresa de mail info@domeniileblaga.ro, domeniileblaga@gmail.com

FORTA MAJORA

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru nerealizarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neindeplinire la termen este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

CONFIDENTIALITATEA FATA DE MINORI

SC DOMENIILE BLAGA SRL nu va vinde produse sau servicii catre minori. Site-ul nu este destinat minorilor. Minorii pot accesa site-ul www.domeniileblaga.ro doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

VANZARE, FACTURARE, PLĂȚI

Cumpararea este posibilă prin lansarea unei comenzi fie direct pe site-ul www.domeniileblaga.ro la sectiunea Magazin online, fie prin e-mail (la una din adresele adresele info@domeniileblaga.ro; gmail@domeniileblaga.ro ) sau prin telefon (+40 724 277 010 , +40 722 326 983). In cadrul comenzii va rugam sa precizati produsele dorite, dar și datele dumneavoastra de contact. In scurt timp veti fi contactați de unul dintre operatorii noștri pentru confirmarea comenzii. In confirmarea de comanda gasiti detalii legate de prețul produselor, taxele aplicate și costurile de transport . Din motive de indisponibiliatate a unuia sau a mai multor produse comandate, Vanzatorul își rezervă dreptul de a nu confirma o comandă. Dupa fiecare comandă plasată si confirmata, SC DOMENIILE BLAGA SRL va emite documentele fiscale aferente. In cazul persoanelor fizice se va emite o factura proforma si un bon fiscal si in cazul persoanelor juridice se va emite o factura fiscala. Nici o schimbare nu va fi posibilă după emiterea facturii fiscale sau a bonului fiscal. Corectitudinea comenzii este confirmată Cumpărător in momentul primirii confirmarii de comanda. Acest mesaj de confirmare va conține toate datele introduse de Cumpărător, care se angajează să verifice corectitudinea acestora și să comunice imediat modificarile. Prin plasarea unei comenzi în magazinul online de vinuri www.domeniileblaga.ro, pe e-mail sau telefonic, Cumpărătorul declară că a citit termenii și condițiile de vânzare, metodele de plată propuse și procedura de achiziție completă. Vanzatorul poate modifica informatiile legate de disponibilitatea produselor, prețurile, descrierile fară notificare in prealabil.

LIVRAREA

Termenul estimat de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii acesteia.

Comenzile online se pot livra astfel: – Fie pot fi ridicate personal de la Magazinul VIN.O Bucuresti (Str. Pictor Alexandru Romano, Nr.23, Sector 2, București, tel. 021 367 3062) de luni pana vineri , in intervalul 10:00 – 18:00. – Livram acasa sau la birou comenzile, de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 17.00, in Bucuresti si in localitatile din zona de Nord, Ilfov. Pret transport: 20 lei. Pentru comenzi mai mari de 300 lei transportul este gratuit. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica costurile legate de transport. La livrare, Cumpărătorul trebuie să verifice conținutul coletului specificând eventualele anomalii curierului la receptia marfii. Orice reclamatie trebuie transmisa si in scris pe adresele de e-mail. Reclamatia trebuie sa contina si documente justificative. Proprietarul nu poate fi tras la răspundere pentru erorile de livrare cum ar fi: completarea comenzii de cumpărare de către Cumpărător cu date incorecte, pentru întârzierile de livrare . În situația în care Vânzătorul se află în imposibilitatea de a livra comanda finalizata din culpa Cumpărătorului (Cumparatorul nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă pentru ridicarea coletului), comanda va fi anulată, iar Cumpărătorul va trebui sa suporte costurile de livrare precum si alte costuri tehnice ce se impun.

METODE DE PLATA

SC DOMENIILE BLAGA SRL oferă clienților săi următoarele metode de plată: – Plata prin banca : IBAN RO57BUCU1081210773072RON Alpha Bank Unirii – Plata prin intermediul platformei Mobilpay. Aceasta este platforma prin care pot fi utilizate cardurile de credit ale circuitelor Visa și Mastercard.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014 si Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea NU mai pot fi returnate. Sunt acceptate retururile in scopul inlocuirii produselor in cazul in care coletele au fost avariate in timpul transportului. La livrare, Cumpărătorul trebuie să verifice conținutul coletului specificând eventualele daune curierului la receptia marfii. Orice reclamatie trebuie transmisa si in scris pe adresele de e-mail de la sectiunea contact. Reclamatia sa contina si documente justificative. Nu se acceptă returnarea Produselor asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. În măsura în care produsele returnare nu îndeplinesc condițiile enumerate mai sus, ne rezervăm dreptul de a refuza preluarea coletului sau, după caz, de a restitui o sumă inferioară celei de achiziție, proporțională cu scăderea valorii bunului returnat. In caz de retur costul transportului trebuie să fie suportat integral de client, iar rambursarea (numai suma egală cu costul produselor, deci fără costuri de transport) va avea loc în termen de maxim 30 de zile de la primirea produselor returnate. Notificarea returului se va face prin e-mail. Inainte de a demara procesul de retur va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: +40 724 277 010 , +40 722 326 983 sau printr-un e-mail (info@domeniileblaga.ro; gmail@domeniileblaga.ro) cu subiectul RETUR pentru a discuta detaliile procesului de returnare.

LITIGII

În măsura existenței unor litigii, părțile vor încerca soluționarea amiabilă a acestora. În caz contrar, instanța de judecată competentă teritorial și material va fi cea indicată de normele procesuale în vigoare. Consumatorul cu domiciliul într-un stat membru al Uniunii Europene are posibilitatea să acceseze o platformă online care oferă o modalitate alternativa de soluționare a litigiilor. În consecință, dacă sunteți consumator european, puteți utiliza această platformă pentru a rezolva orice litigiu care decurge din contractul online încheiat cu proprietarul.

PROMOTII

Politica prețurilor/reducerilor de pe site ul www.domeniileblaga.ro este stabilită în totalitate de către Vânzător, iar prețul de cumpărare este cel afișat în momentul lansării Comenzii. Vânzătorul are dreptul de a întrerupe oricând o campanie promoțională pe parcursul desfășurării acesteia, noul preț al Bunurilor și Serviciilor fiind menționat pe site. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil. Promoțiile nu se cumulează între ele, aplicandu se reducerea cea mai mare, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – GDPR