Shopping Cart

Niciun produs în coș

Cabernet Sauvignon

Rubiniu intens cu reflexe luminoase visinii, perfect si armonios evoluate. Miros dominant de fructe de padure aflate in parg, gust catifelat moale, perfect rotund si echilibrat, toate acestea grefate pe un corp amplu si armonios. Aromele olfactive, aspectul vioi si gustul vegetal-fructat impresioneaza placut implinind caracterul inegalabil soiului Cabernet Sauvignon authentic.

[...]

Fetească Regală

Feteasca Noastra Regala

Fetească Regală de Domeniile Blaga este un vin aparte cu note elegante de aciditate fină, placută ce imprimă în gust arome de citrice, fân proaspăt cosit, flori de câmp, flori de salcam şi soc sau arome de mere şi ananas. Feteasca noastra Regala iubeşte oamenii cu inima deschisă.

Generalităţi:

Fetească Regală este un soi românesc[...]

Baric

Baric

Baric = butoi de vin mic din lemn de stejar sau alt lemn specific, cu o capacitate de +\- 225L. A fost conceput pentru a înnobila vinurile albe şi rosii în procesele de fermentaţie şi maturare. Acesa accelerează toate fenomenele evolutive, grație raportului optim între suprafața de contact a lemnului cu vinul.

Baricul transferă vinului[...]

Merlot

Merlot

Se numără printre cele mai răspândite soiuri de struguri din întreaga lume. Site-urile de specialitate estimează că există peste 600.000 hectare de Merlot, worldwide. 

Merlotul este preferat pentru producerea celebrului vin de Bordeaux din Franța în regiunea cu acelaşi nume.

Se știe faptul că Dealu Mare se află pe aprox. aceeaşi latidudine cu regiunea Bordaux. Mulți[...]

Ai minim 18 ani? Acest site comercializează băuturi alcoolice. Poți accesa acest site doar dacă ai minim 18 ani!